Jurats

Ser Jurat és una gran experiència per doctorands. Així ho han reconegut les participants de les edicions passades, que es van inscriure per aprendre coses noves i pel valor científic que té el projecte! Vols inscriure’t com a membre d’un Jurat? Omple aquest formulari i entraràs i rebràs més instruccions al teu correu electrònic!

La selecció de membres dels Jurats es basa en tres criteris, que en ordre de prioritat són:

 1. Correspondència entre el teu camp de recerca i el dels pòsters presentats.
 2. Ordre d’inscripció.
 3. Anys restants per acabar el doctorat.
 4. Participació prèvia com a membre de Jurat.

Si vols estar al lloc de l’avaluadora abans no defensis la teva tesi, inscriu-te sense esperar més! Pots veure les xifres de participació i valoracions de l’activitat de les membres dels jurats de l’any passat aquí. Ben aviat, podràs veure una entrevista a una membre del Jurat de l’any passat. Estigues atenta!

La informació que et demanem aqui és necessària per adequar el pòsters que se t’assignaran com a membre del jurat al teu camp de coneixement i especialització. Per altre banda, necessitem garantir que no tens cap proximitat amb les persones que avaluaràs per evitar un conflicte d’interessos a la teva tasca científica d’avaluació. Si us plau, respòn tota la informació de la manera més acurada possible per facilitar-ne la verificació posterior i garantir un procediment just.

La data límit per inscriure’t com a membre de jurat és el 21 d’Octubre de 2022. Rebràs una confirmació de la teva inscripció al correu que ens proporcionis, i sabràs si has sigut seleccionada abans del 20 d’Octubre.

Assegura’t que has llegit atentament tota la informació disponible abans d’omplir el formulari a les Bases i els Termes i Condicions dels guardons.

Quan?

L'avaluació és desenvolupa en línia entre el 25 d'Octubre i el 29 de Novembre. El 21 de Desembre és la defensa oral amb les candidates als premis.

On?

ÀREA METROPOLITANA DE BARCELONA
El lloc exacta està per determinar, i dependrà de l'estat de la pandèmia de COVID-19 i el nivell de participació.

Important

Els pòsters i la defensa són en Català. Es requereix un domini de nivell C1 de català. No es demana certificat.

Dades Personals

 

Dades del Doctorat

  Projecte de Doctorat

 • Hi ha cap grup de recerca dins l'àmbit de Catalunya que tingui una linia de recerca molt propera a la del teu grup? Si us plau, explica'ns el teu cas per evitar creuar doctorands i treballs de final de grau de grups amb conflictes d'interessos. Aquesta informació serà mantinguda amb total confidencialitat. Si ho prefereixes, pots comunicar-te amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte.
 • Supervisor/a o Director/a

 • La informació de la/les teva/es supervisora/es és necessària per verificar la teva vinculació al grup de recerca i institució indicades.
 • Segon/a Supervisor/a o Director/a

 

Gestió de les Dades Personals i Acceptació de Termes i Condicions

 • En aquesta secció hi ha certes condicions que s'han d'acceptar per participar com a jurat en els Premis SCN² Dresselhaus. També n'hi ha d'altres que són opcionals. Si us plau, llegeix atentament la informació abans d'acceptar els termes, condicions i cedir de la teva informació.
 • Les següents caselles són opcionals si vols que la Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia (SCN²) guardi el teu contacte per convidar-te a participar en futures edicions d'aquests premis o altres projectes científics en l'àmbit acadèmic i/o divulgatiu.
 • Per garantir un correcte i just desenvolupament del procés de concessió dels premis, es necessari que no facilitis detalls de les comunicacions entre tu i l'organització dels premis. A més a més, qualsevol document d'avaluació dels pòsters o les persones ha de ser mantingut en privat i no s'ha de cedir a terceres persones. En cas que es detectés una violació de la confidencialitat en la tasca de jurat, la teva posició quedaria revocada i no podries tornar a participar en cap esdeveniment organitzat per la Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia.
 

Verificació