Jurats

Ser Jurat és una gran experiència per doctorands. Així ho han reconegut les participants de les edicions passades, que es van inscriure per aprendre coses noves i pel valor científic que té el projecte! Vols inscriure’t com a membre d’un Jurat? Omple aquest formulari i entraràs i rebràs més instruccions al teu correu electrònic!

La selecció de membres dels Jurats es basa en tres criteris, que en ordre de prioritat són:

  1. Correspondència entre el teu camp de recerca i el dels pòsters presentats.
  2. Ordre d’inscripció.
  3. Anys restants per acabar el doctorat.
  4. Participació prèvia com a membre de Jurat.

Si vols estar al lloc de l’avaluadora abans no defensis la teva tesi, inscriu-te sense esperar més! Pots veure les xifres de participació i valoracions de l’activitat de les membres dels jurats de l’any passat aquí. Ben aviat, podràs veure una entrevista a una membre del Jurat de l’any passat. Estigues atenta!

La informació que et demanem aqui és necessària per adequar el pòsters que se t’assignaran com a membre del jurat al teu camp de coneixement i especialització. Per altre banda, necessitem garantir que no tens cap proximitat amb les persones que avaluaràs per evitar un conflicte d’interessos a la teva tasca científica d’avaluació. Si us plau, respòn tota la informació de la manera més acurada possible per facilitar-ne la verificació posterior i garantir un procediment just.

La data límit per inscriure’t com a membre de jurat és el 15 de Febrer de 2021. Rebràs una confirmació de la teva inscripció al correu que ens proporcionis, i sabràs si has sigut seleccionada abans del 22 de Febrer.

Assegura’t que has llegit atentament tota la informació disponible abans d’omplir el formulari a les Bases i els Termes i Condicions dels guardons.

Quan?

L'avaluació és desenvolupa en línia entre el 22 de Febrer i el 29 de Març. El 15 d'Abril a les 9:00 se celebrarà la defensa digital (Zoom) amb les candidates als premis.

On?

ZOOM
Sales Separades amb una representant de la organització dels premis, les tres membres del jurat i la candidata als guardons.

Important

Els pòsters i la defensa són en Català. Es requereix un domini de nivell C1 de català. No es demana certificat.

La inscripció és tancada.