Resolució de l’Edició 2020

La segona edició dels Premis SCN² Dresselhaus, convocada el Setembre de 2020 i transcorreguda durant la tercera onada del COVID-19 a Catalunya, tanca el 19 d’Abril de 2021 amb la publicació de les tres guanyadores d’enguany. Com indiquen les bases, només es concedeixen fins a tres guardons remunerats i fins a tres mencions a treballs de gran qualitat segons l’avaluació dels Jurats.

Les guanyadores de l’Edició 2020 són:

  • Primer Premi Dresselhaus a l’Excel·lent María Jesús Ortiz i Aguayo, graduada en Química per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb el seu treball ‘Desenvolupament d’un microsensor de pH per la determinació d’àcid sulfhídric basat en Inkjet Printing‘, supervisat per la Dra. Maria del Mar Baeza Labat (UAB) i la Dra. Gemma Gabriel Buguña (IMB-CNM).
  • Segon Premi Dresselhaus a l’Excel·lent Vasile Marian Zanfirescu, graduat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (UB) amb el seu treball ‘Nanopartícules lipídiques d’un flavonoide d’origen natural pel tractament de glaucoma.‘, supervisat per la Dra. Elena Sánchez López (UB).
  • Tercer Premi Dresselhaus a l’Excel·lent David March i Pons, graduat en Física per la Universitat de Barcelona (UB) amb el seu treball ‘Estudi computacional del desplegament i agregació de proteïnes prop d’una interfície hidrofòbica‘, supervisat pel Dr. Giancarlo Franzese (UB).

Les concessions estan subjectes a reclamacions fins el 21 d’Abril de 2021.

LinkedInFacebookTwitterInstagram

Jo @socnano2!