Resolució de l’Edició 2021

La tercera edició dels Premis SCN² Dresselhaus, convocada el Setembre de 2021 i transcorreguda durant l’aparició de la variant Òmicron del COVID-19 a Catalunya, tanca el 10 de Gener de 2022 amb la publicació de les tres guanyadores d’enguany. Com indiquen les bases, només es concedeixen fins a tres guardons remunerats i fins a tres mencions a treballs de gran qualitat segons l’avaluació dels Jurats.

Les guanyadores de l’Edició 2021 són:

  • Primer Premi Dresselhaus a l’Excel·lent Pau Grèbol i Tomás, graduat en Física i en Química per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb el seu treball ‘Nanocatalitzadors basats en metalls de transició i fotoelèctrodes pel trencament de l’aigua‘, supervisat pel Dr. Xavier Sala Román (UAB) i la Dra. Laia Francàs Forcada (UAB).
  • Segon Premi Dresselhaus a l’Excel·lent Míriam González i Hernández, graduada en Química per la Universitat de Barcelona (UAB) amb el seu treball ‘Aplicació de compòsits de grafè en la construcció d’un elèctrode‘, supervisat per la Dra. Maria del Mar Baeza Labat (UAB) i la Dra. Gemma Gabriel Buguña (IMB-CNM).
  • Tercer Premi Dresselhaus a l’Excel·lent Sílvia Miquel i Gutiérrez, graduada en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb el seu treball ‘Òxids d’alta entropia com a nous materials per elèctrodes de cel·les de combustible d’òxids sòlids‘, supervisat per la Dra. Lucile Bernadet (IREC).

Les mencions extraordinàries d’aquesta edició són:

  • Menció extraordinària a la Distingida Ainhoa Navarro i Abril, graduada en Química per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb el seu treball ‘Tinta de nanopartícules d’or en Inkjet Printing’, supervisat per la Dra. Maria del Mar Baeza Labat (UAB) i la Dra. Gemma Gabriel Buguña (IMB-CNM).

Les concessions estan subjectes a reclamacions fins el 17 de Gener de 2022.

LinkedInFacebookTwitterInstagram

Jo @socnano2!