Participa

Participa

L’SCN2 es basa en la dedicació voluntària dels membres de l’associació que conformen les unitats organitzatives desenvolupant els projectes de l’entitat en els diferents àmbits d’actuació. Les comissions i equips sempre estan obertes a noves incorporacions amb interès per crear noves formacions per estudiantat de grau o personal investigador, jornades de treball en xarxa, activitats de participació ciutadana, debats sobre la nanociència…

L’SCN2 és l’espai de participació per tu si…

  • Ets estudiant o personal investigador jove en nanociència i nanotecnologia.
  • T’agrada participar o emprendre en projectes voluntaris de caràcter social, formatiu o divulgatiu.
  • Ets una persona proactiva, compromesa i amb motivació per aprendre i créixer personalment.
  • Tens una idea de projecte que encaixa en les línies estratègiques de l’SCN2 o vols participar activament a desenvolupar projectes ja existents.

A través de la participació activa en un espai segur com l’SCN2, s’adquireixen o milloren moltes habilitats interpersonals com el lideratge, l’assertivitat, la comunicació en equips de treball o la capacitat de gestionar recursos i projectes. Més enllà del creixement personal i sortir de la zona de confort, entrar a formar part de l’equip actiu de l’entitat també permet ampliar les xarxes de contactes personals i professionals que poden obrir moltes portes.

L’SCN2 ofereix diferents espais de participació ja sigui puntualment en projectes petits, de manera continua en la gestió de projectes més grans o en el nucli de l’associació participant en les decisions estratègiques de l’entitat. Si vols participar en algun dels projectes o unitats de l’associació, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari de participació.

Si tens algun comentari, suggeriment o dubte que ens vulguis fer arribar (potser de forma anònima) pots fer-ho a través de la bústia de suggeriments. També pots fer servir la bústia per a proposar-nos projectes o propostes d’actuació que vulguis desenvolupar amb nosaltres.