Equip de la Junta Directiva

Equip de la Junta Directiva

 • Marta
  Delgà
  Fernández

  Presidenta

“Les coses importants són les que no ho semblen.”
Mercè Rodoreda – Quanta, quanta guerra…

Graduada en Química i amb un màster en Química de Materials Avançada per la Universitat de Barcelona. Va decidir endinsar-se de ple en el món dels materials nanoestructurats començant un doctorat a l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2). Allà, principalment, investiga les interaccions electròniques entre el grafè i els elements que l’envolten per millorar la fabricació de dispositius per a aplicacions biomèdiques.

A l’SCN² s’encarrega de dirigir la Junta Directiva que defineix les línies estratègiques d’actuació i gestiona els projectes, equips i recursos de l’associació.

 • Maria
  Tenorio
  Tunas

  Vicepresidenta

“Allò important és no deixar de fer-se preguntes.”
Albert Einstein

Graduada en Nanociencia i Nanotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un màster de Nanofísica a la Universitat de Grenobles Les Alpes, està realitzant un doctorat a l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) en un projecte centrat en el grafè nanoporós. Sempre motivada amb tot allò que tingui relació amb la recerca i la física a la nanoescala, perseverant i organitzada en el que se li proposi.

A l’SCN² s’encarrega de donar suport a la Presidència i en l’orientació estratègica dels objectius i les relacions externes.

 • Maria
  Noguera
  Vila-Masana

  Tresorera

“Els llibres de text descriuen l’economia com l’estudi de l’assignació de recursos escassos. Aquesta definició seria el “què”, però certament no és el “per què”.”
Ben Bernanke

Graduada en Nanociència i Nanotecnologia i màster en Anàlisis de Dades Òmiques. Ha publicat més de 150 articles (eps, com a editora!) a la editorial open access MDPI – Multidisciplinary Digital Publishing Institute, fins a la actualitat. Li apassiona les activitats de muntanya, la programació en R, la gestió de la ciència com a motor de coneixement i d’avanç social i, en general, qualsevol tema relacionat amb ‘ciència oberta’.

A l’SCN² s’encarrega de gestionar els recursos econòmics per a un òptim desenvolupament de les activitats de l’associació.

“Només vivim un cop, fes valdre-ho i lluita per tot allò que vols, sense importar què sigui.”
Steve Jobs

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb una màster en Recerca Multidisciplinar en Ciències Experimentals de la Universitat Pompeu Fabra i el BIST. Actualment es troba fent el doctorat a l’Universitat de Leiden amb una beca Marie Sklodowska-Curie en un projecte centrat en grafè i química de superfície. Una persona implicada i amb molta predisposició per ajudar als companys per tal de poder dur a terme els projectes tant personals com de al SCN². Té interessos en tot allò de relacionat amb recerca, nanotecnologia i divulgació científica. Aspira a una ciència accessible per tothom..

A l’SCN² s’encarrega de donar suport a la Presidència i la Junta Directiva en la realització dels objectius de l’entitat i gestiona la documentació de l’associació.

 • Guillem
  Maurenza
  Illescas

  Responsable de Comunicació

“La ciència és la cultura del dubte.”
Richard Feynman

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment cursant un Màster en Enginyeria Ambiental a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i fent una estada com a tècnic de projectes a una consultoria mediambiental. Durant la seva trajectòria acadèmica i laboral ha desenvolupat un interès ferm en col·laborar per fer accessible el món de la (nano)ciència i l’anàlisis crític i racional a la societat.

A l’SCN² s’encarrega de crear, desenvolupar i coordinar la comunicació, aspecte i imatge de la entitat amb l’objectiu de fer conéixer i visible l’associació.

 • Eudald
  Vehí
  Lorenete

  Responsable d’Estudiants

“Nothing in life is to be feared, it is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less.” – Maria Salomea Skłodowska-Curie

Estudiant de quart curs del grau en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Li apassiona la investigació científica, donar a conèixer la seva importància i trobar solucions als problemes d’avui en dia.

A l’SCN² s’encarrega de crear, desenvolupar i coordinar projectes i formacions orientades a la millora de la formació de les persones estudiants de ciències.

 • Elena
  Fernández
  Castañer

  Responsable de Recercar

“Res en aquest món s’ha de témer… només s’ha de comprendre”
Maria Salomea Skłodowska-Curie

Graduada en Nanociència i Nanotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Medicina Translacional a la Universitat de Barcelona. Actualment està realitzant un doctorat a Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS). La seva recerca es centra en l’estudi funcional i clínic de nous biomarcadors de pronòstic i tractament pel càncer de pàncrees. Molt imaginativa, activa i perseverant, li agrada la feina ben feta i els reptes científics.

A l’SCN² s’encarrega de crear, desenvolupar i coordinar projectes orientats al millorament professional del personal investigador i projectes d’investigació i transferència tecnològica.

 • Gerard
  Guimerà

  Responsable de Divulgació

“La ciència és la progressiva aproximació de l’home al món real.”
Max Planck

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Educació i TIC per la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment treballa com a professor de ciències a secundària i batxillerat. Amant de l’educació i tot el que l’envolta, i convençut del potencial transformador que aquesta té en la societat, treballa per aportar el seu gra de sorra en la formació científica de futurs membres de la nostra societat.

A l’SCN² s’encarrega de crear, desenvolupar i coordinar projectes orientats a divulgar la nanociència i nanotecnologia a tots els sectors de la societat.

 • Elisa
  Rodríguez

  Responsable de Comunitat
  LinkedIn

“Ceci n’est pas une pipe.”
René Magritte

Graduada en Nanociència i Nanotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un Màster interuniversitari a la UB-UPF-URV-UdL en Neurociències, actualment està treballant a INBRAIN Neuroelectronics S.L. en el desenvolupament de neurotecnologies innovadores per al tractament de diferents malalties neurològiques.

A l’SCN² s’encarrega de gestionar els projectes relacionats amb la dinamització de la comunitat i plataforma de participació que estem creant.