Equip de la Junta Directiva

Equip de la Junta Directiva

 • Marta
  Delgà
  Fernández

  Presidenta

“Les coses importants són les que no ho semblen.”
Mercè Rodoreda – Quanta, quanta guerra…

Graduada en Química i amb un màster en Química de Materials Avançada per la Universitat de Barcelona. Va decidir endinsar-se de ple en el món dels materials nanoestructurats començant un doctorat a l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2). Allà, principalment, investiga les interaccions electròniques entre el grafè i els elements que l’envolten per millorar la fabricació de dispositius per a aplicacions biomèdiques.

A l’SCN² s’encarrega de dirigir la Junta Directiva que defineix les línies estratègiques d’actuació i gestiona els projectes, equips i recursos de l’associació.

 • Isaac
  Expósito

  Tresorer

“No permetis que la vida et passi a tu, sense que la visquis.”
—Walt Whitman

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment cursant el Mater of Multidisciplinary Research in Experimental Sciences del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST i UPF). Durant aquest any, com a projecte dins el màster, realitzarà estudis (al laboratori i computacionals) per optimitzar un tractament pel càncer de pàncrees basat en nanomedicina. Més enllà de la ciència, també té interessos artístics, gaudeix dels reptes intel·lectuals i cerca l’equilibri “mens sana in corpore sano”. La seva major aspiració professional és arribar a col·laborar en la translació de la nanomedicina de la recerca a la indústria.

A l’SCN² s’encarrega de gestionar els recursos econòmics per a un òptim desenvolupament de les activitats de l’associació.

“Només vivim un cop, fes valdre-ho i lluita per tot allò que vols, sense importar què sigui.”
— Steve Jobs

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb una màster en Recerca Multidisciplinar en Ciències Experimentals de la Universitat Pompeu Fabra i el BIST. Actualment es troba fent el doctorat a l’Universitat de Leiden amb una beca Marie Sklodowska-Curie en un projecte centrat en grafè i química de superfície. Una persona implicada i amb molta predisposició per ajudar als companys per tal de poder dur a terme els projectes tant personals com de al SCN². Té interessos en tot allò de relacionat amb recerca, nanotecnologia i divulgació científica. Aspira a una ciència accessible per tothom.

A l’SCN² s’encarrega de donar suport a la Presidència i la Junta Directiva en la realització dels objectius de l’entitat i gestiona la documentació de l’associació.

 • Guillem
  Maurenza
  Illescas

  Responsable de Comunicació

“La ciència és la cultura del dubte.”
—Richard Feynman

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment cursant un Màster en Enginyeria Ambiental a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i fent una estada com a tècnic de projectes a una consultoria mediambiental. Durant la seva trajectòria acadèmica i laboral ha desenvolupat un interès ferm en col·laborar per fer accessible el món de la (nano)ciència i l’anàlisis crític i racional a la societat.

A l’SCN² s’encarrega de crear, desenvolupar i coordinar la comunicació, aspecte i imatge de la entitat amb l’objectiu de fer conéixer i visible l’associació.

 • Eudald
  Vehí
  Lorenete

  Responsable d’Estudiants

“Nothing in life is to be feared, it is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less.” – Maria Salomea Skłodowska-Curie

Estudiant de quart curs del grau en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Li apassiona la investigació científica, donar a conèixer la seva importància i trobar solucions als problemes d’avui en dia.

A l’SCN² s’encarrega de crear, desenvolupar i coordinar projectes i formacions orientades a la millora de la formació de les persones estudiants de ciències.

 • Cristina
  Martínez

  Responsable de Recerca

““Poden passar tota mena de coses quan s’està obert a idees noves i a jugar amb les possibilitats.”
—Stephanie Kwolek

Graduada en Nanociència i Nanotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i amb un Màster europeu en Ciència de Materials en les universitats Grenoble INP (França) i Technische Universität Darmstadt (Alemania). Actualment, està realitzant un doctorat entre la Universitat de Glasgow (Regne Unit) i IBM a Zurich amb una beca Marie Sklodowska-Curie. El projecte en el que s’ha embarcat estudia l’efecte dels defectes de semiconductors III-V en dispositius optoelectrònics i que pretén dissenyar i crear un fotodetector integrat en silici.

A l’SCN² s’encarrega de crear, desenvolupar i coordinar projectes orientats al millorament professional del personal investigador i projectes d’investigació i transferència tecnològica.

 • Diego
  De la Vega

  Responsable de Divulgació

“Al final todo saldrá bien, y si no sale bien es que aun no es el final.”
—El Exótico Hotel Marigold

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i estudiant en el Màster oficial en Història de la Ciència: Ciència, Història i Societat a la mateixa universitat. Li interessa molt la divulgació científica com a eina per dur al públic general el coneixement especialitzat que s’obté en els laboratoris i millorar la cultura científica de la societat.

A l’SCN² s’encarrega de la coordinació amb els seus companys en la ideació, desenvolupament, organització i gestió d’activitats de divulgació científica en diversos àmbits.