Política de Privadesa

Qui som

Els Premis SCN² són gestionats per la Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia (en endavant, la SCN²) amb número d’identificació fiscal G-66968769 i seu social a l’adreça: Camí del Mas Roig al Mas Fuster, 59 casa, 08197, Valldoreix. La pàgina web de l’entitat és www.scn2.cat.

Quines dades recollim i amb quina finalitat

La política de privadesa descrita en aquest document preval per sobre de qualsevol altre informació que pugui haver en el web www.scn2.cat/premis i pàgines dins d’aquesta.

Formularis de Participació

Les úniques dades que la SCN² recull són proporcionades voluntàriament per tu a través dels formularis de participació en les pàgines ‘Participa’ i ‘Jurats’ i/o a través de correus electrònics de les comunicacions que tinguis amb l’entitat.

Les dades que recollim inclouen noms, adreces de correu electrònic, números de telèfon i documents en format PDF sobre la persona o creats per la persona que omple el formulari, i altres relacionats amb aquesta.

Quan registres la teva participació en els premis mitjançant els nostres formularis, recollim les dades necessàries per garantir les comunicacions amb tu, la participació efectiva al premi i evitar la suplantació d’identitat, així com inscripcions fraudulentes a la participació.

Algunes de les dades que ens facilites tenen la finalitat de permetre la verificació de les mateixes mitjançant informació pública de l’entitat on realitzes les teves activitats acadèmiques o professionals o mitjançant el contacte amb persones relacionades amb la teva tasca directament o indirectament. En altres casos, la informació recopilada és imprescindible per a la realització dels premis (per exemple, els documents a avaluar) o per la correcta assignació dels jurats de manera que es pugui realitzar una anàlisi justa i en igualtat de condicions de totes les persones participants.

Assegura’t que tens permís explícit per facilitar les dades que estàs cedint. La SCN² no es fa responsable de la cessió d’informació o material no autoritzats pels propietaris d’aquesta.

Estadístiques

Les dades obtingudes, com per exemple els centres de recerca i universitats on les persones participants realitzen les seves activitats, seran utilitzades per realitzar estadístiques i anàlisi del premi. Aquesta informació, totalment anonimitzada i separada de dades personals que permetin la seva traçabilitat o la identificació de persones, serà utilitzada per la promoció dels Premis SCN² de manera pública i privada i per la millora dels mateixos en pròximes edicions, així com la millora i adequació de les activitats de la SCN² en global.

Guanyadores

Els noms de les persones guanyadores dels premis seran publicats a la pàgina web, xarxes socials i sistemes de difusió pública i privada de la SCN², incloent-hi www.scn2.cat i els perfils oficials de LinkedIn, Facebook, Instagram i Twitter, entre d’altres, per tal de dinamitzar els Premis SCN² i demostrar la participació i treball excel·lent i singular.

Les persones guanyadores rebran un guardó en metàl·lic que poden cobrar de diferents maneres, inclòs el de transferència bancària. En cas que se seleccioni aquest mètode, la SCN² utilitzarà aquestes dades bancàries necessàries només amb aquesta finalitat i quedarà constància permanent, per raons fiscals, d’aquesta transacció.

Certificats i Diplomes

Les dades personals s’utilitzaran per a l’elaboració de diplomes de reconeixement per a les persones participants que guanyin la convocatòria d’enguany. Totes aquelles persones participants en qualitat de jurat també poden sol·licitar un certificat de participació que utilitzarà les dades cedides en el formulari de participació. Aquest formulari només es pot sol·licitar i obtenir dins el període de l’edició d’enguany.

Xarxa de Contactes SCN²

En cas d’aplicar explícitament a la Xarxa de Contactes SCN², les dades proporcionades en el formulari de participació seran guardades per futurs contactes mitjançant el correu electrònic o el telèfon mòbil. La informació del teu centre de recerca o universitat, així com el camp d’investigació i formació prèvia, serà utilitzada per posar-nos en contacte amb tu per a temàtiques relacionades amb el teu bagatge i coneixement.

Amb qui compartim les teves dades

Les teves dades no seran compartides amb cap entitat fora de la SCN² ni tampoc amb cap entitat associada a aquesta sota cap circumstància, excepte que contactem amb tu per demanar-te consentiment informat i autoritzis aquesta cessió.

Les dades que proporcionis seran exclusivament gestionades internament per persones autoritzades per la Junta Directiva, o bé l’Assemblea General, sempre que la raó de l’accés sigui justificat.

Tota la informació cedida a través d’aquest web es gestiona a través de les plataformes WordPress i Google Drive, i servidors de 10DENCEHISPAHARD, S.L. (cdmon) per a la gestió i emmagatzematge de la informació.

Quant de temps conservem les teves dades

El temps de preservació de les dades depèn de les condicions que acceptis en el teu formulari de participació.

En cas que només acceptis els termes obligatoris per a la inscripció, les dades proporcionades es preservaran durant el període complet de celebració dels premis, que es tancarà quan la Junta Directiva de l’entitat ho determini formalment, a excepció de les dades d’aquelles persones que obtinguin una posició guanyadora en els Premis SCN² de l’Edició 2019. El període estimat de gestió de les dades per la convocatòria d’enguany és entre l’1 d’Octubre de 2019 i el 10 de Juny de 2020.

En cas de ser guardonat per part de la SCN² en els Premis SCN², les teves dades seran guardades indefinidament en bases de dades i documentació internes com a prova permanent de l’esdeveniment.

En cas d’acceptar esdevenir part de la Xarxa de Contactes de l’SCN², totes les teves dades cedides seran guardades indefinidament fins que decideixis eliminar la teva presència en aquesta base de dades, cosa que pots fer en qualsevol moment contactant a l’entitat mitjançant info@scn2.cat.

Quins drets tens sobre les teves dades

Si has cedit cap informació a la SCN² mitjançant els formularis de participació o correus, pots sol·licitar rebre un arxiu amb tota la informació que tenim sobre tu derivada d’aquesta interacció amb l’entitat, incloent-hi qualsevol informació que ens hagis proporcionat. També pots sol·licitar que eliminem qualsevol d’aquestes dades, excepte aquelles que estem obligats a conservar per finalitats administratives, legals o de seguretat, així com aquelles que ens has autoritzat a mantenir indefinidament per al reconeixement del guardó.

En cas que vulguis que eliminem completament les dades que tenim sobre tu i sobre la teva participació, la SCN² no reconeixerà el guardó proporcionat ni avalarà la seva validesa per falta d’informació.