Presenta’t!

Vols ser la següent guanyadora dels Premis SCN² Dresselhaus? Aquest any repartim un 70% més: 150 €, 100 € i 50 € en metàl·lic al primer, segon i tercer premi. Per a allò que tu vulguis. Vols saber més coses de l’experiència? Llegeix les entrevistes de les guanyadores de la convocatòria passada i descobreix el valor de l’experiència. Entra al saló de la fama de la nanociència i la nanotecnologia amb nosaltres!

Entrevistes a Guanyadores Edició 2019

Aquest és el formulari oficial per presentar-te als nostres premis. Assegura’t que has llegit atentament tota la informació disponible abans d’omplir el formulari a les Bases i els Termes i Condicions dels guardons.

Només s’accepta una inscripció per persona. Si en rebem més amb dades equivalents, només es tindrà en compte l’última inscripció. En cas de rebre’n més de tres, la inscripció es considerarà nul·la. Revisa bé totes les dades abans d’enviar el formulari de participació. Si tens cap problema, posa’t en contacte amb nosaltres.

 

Quan?

L'avaluació és desenvolupa en línia entre el 9 de Novembre i el 14 de Desembre. Durant aquest període, pots preparar la teva presentació oral. El 15 de Desembre és la defensa digital o presencial amb les candidates als premis.

On?

ZOOM
Sales Separades

Important

Els pòsters i la defensa són en Català. Es requereix un domini de nivell C1 de català. No es demana certificat.

La data límit per presentar el teu treball i totes les dades necessàries d’aquest formulari és el 31 d’Octubre de 2020 a les 19:00. (S’HA EXTÈS 1 DIA EL PERÍODE PER PARTICIPAR)

Dades Personals

 

Dades de Verificació

 

Dades del Treball de Final de Grau

    Treball de Final de Grau

  • Supervisor/a o Director/a

  • Segon/a Supervisor/a o Director/a

 

Gestió de les Dades Personals i Acceptació de Termes i Condicions

  • En aquesta secció hi ha certes condicions que s’han d’acceptar per participar com a candidat en els Premis SCN² Dresselhaus. També n’hi ha d’altres que són opcionals. Si us plau, llegeix atentament la informació abans d’acceptar els termes, condicions i cedir la teva informació.
  • Les següents caselles són opcionals si vols que la Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia (SCN²) guardi el teu contacte per convidar-te a participar en futures edicions d’aquests premis o altres projectes científics en l’àmbit acadèmic i/o divulgatiu.
 

Verificació

Jo @socnano2!