Presenta’t!

Vols ser la següent guanyadora dels Premis SCN² Dresselhaus? Aquest any repartim un 70% més: 150 €, 100 € i 50 € en metàl·lic al primer, segon i tercer premi. Per a allò que tu vulguis. Vols saber més coses de l’experiència? Llegeix les entrevistes de les guanyadores de la convocatòria passada i descobreix el valor de l’experiència. Entra al saló de la fama de la nanociència i la nanotecnologia amb nosaltres!

Entrevistes a Guanyadores Edició 2019

Aquest és el formulari oficial per presentar-te als nostres premis. Assegura’t que has llegit atentament tota la informació disponible abans d’omplir el formulari a les Bases i els Termes i Condicions dels guardons.

Només s’accepta una inscripció per persona. Si en rebem més amb dades equivalents, només es tindrà en compte l’última inscripció. En cas de rebre’n més de tres, la inscripció es considerarà nul·la. Revisa bé totes les dades abans d’enviar el formulari de participació. Si tens cap problema, posa’t en contacte amb nosaltres.

 

Quan?

L'avaluació és desenvolupa en línia entre el 22 de Febrer i el 29 de Març. Durant aquest període, pots preparar la teva presentació oral. El 15 d'Abril és la defensa digital (Zoom) amb les candidates als premis.

On?

ZOOM
En Sales Separades amb una representant de l'organització i les tres membres del teu jurat.

Important

Els pòsters i la defensa són en Català. Es requereix un domini de nivell C1 de català. No es demana certificat.

La inscripció és tancada.

 
 

Jo @socnano2!