Associa’t!

Contribueix i gaudeix dels beneficis d’una xarxa científica d’excel·lència

A la SCN2 som conscients que la força i autoritat d’una societat científica la donen els seus socis i per això hi hem centrat dues de les línies estratègiques específicament i volem fer-los partícips de totes les nostres activitats. El conjunt principal de socis està format per tres tipus de membres. Els socis numeraris són aquells que tenen una vinculació professional amb qualsevol dels àmbits d’especialització de la nanociència i la nanotecnologia, els socis estudiants són aquells estudiants de grau i màsters, i els membres adherits són totes aquelles persones majors de 18 anys que, sense tenir-hi cap vinculació professional, estan interessades en la nanociència i la nanotecnologia i volen seguir o participar dels progressos i promoció d’aquesta disciplina científica.

Busquem també el suport de socis institucionals o protectors, tant públics i privats, que puguin contribuir donant suport institucional, assessorament administratiu o ajuda financera en funció de les possibilitats considerades i els termes específics de cada conveni de col·laboració. Els socis institucionals o protectors rebran el reconeixement públic i es veuran beneficiats de les activitats que la SCN2 realitzi en sintonia amb les seves línies estratègiques.

Participant de manera altruista amb la quota de soci o activament amb les teves idees fas créixer una societat científica transversal, transparent i activa

Ser soci de la SCN2 et donarà un gran número d’avantatges com ara:

 • Formar part d’una societat científica amb presència en tot tipus d’activitats científiques de recerca, innovació i divulgació.
 • Tenir veu i vot a les assemblees generals de la SCN2.
 • Assistir, amb descomptes importants, en les jornades, conferències, congressos o debats organitzats per la SCN2.
 • Participar activament en l’organització d’activitats de la SCN2.
 • Tenir promocions especials en la compra de productes a la nanobotiga.
 • Participar activament en les entrades del blog.
 • Accedir a una gran quantitat de recursos educatius i formatius sobre la nanociència i la nanotecnología així com els recursos d’assessorament professional de la SCN2.
 • Formar part de la xarxa d’investigadors de nanociència i nanotecnologia.
 • Tenir accés a la llista d’entitats que fan recerca i innovació en nanociència i nanotecnologia.
 • Formar part de la borsa de treball i tenir accés a altres eines laborals com la llista de cursos de formació professional seleccionats per la SCN2.
 • Rebre gratuïtament un resum mensual de la nanoagenda d’activitats científiques al llarg de la regió.
 • Tenir accés gratuït a aquelles publicacions i revistes que prepari la SCN2.
 • … i seguim treballant per molt més!

Per ser membre de la SCN2 s’ha de pagar una quota d’entrada de 10€ i la quota anual. Per socis numeraris i membres adherits la quota anual és de 30 €/any i la de soci estudiant és de 15 €/any però… estem en promoció! Si et fas membre abans de 2018 no farem el cobrament de la quota anual fins l’any que ve!!

Volem fer-ho fàcil així que per inscriure’t, només has de realitzar dos passos:

 • Emplenar i enviar-nos el formulari d’inscripció.
 • Firmar i enviar-nos l’ordre de domiciliació SEPA que t’enviarem un cop hagis enviat el formulari d’inscripció.

Abans d’iniciar el procés d’inscripció, des de la SCN2 recomanem llegir els Estatuts i la nostra informació sobre la inscripció transparent. En aquests documents es descriuen respectivament, de forma oberta i transparent, el funcionament detallat de la SCN2 i el procediment de cobrament de quotes o les mesures considerades per la protecció de les teves dades personals.

Fes una donació per donar suport

Si creus en els projectes científics i divulgatius, si tens ganes de donar suport a un grup de gent jove que lluny de conformar-se té iniciatives innovadores i vol participar activament en la comunitat científica, si estàs convençut que cal un enfocament més social de la ciència i la tecnologia; fes una donació i materialitza el teu suport. La teva donació consolida un projecte innovador i ajuda a millorar i promoure la nanociència i la nanotecnologia. L’equip de la SCN2 t’estarà públicament agraït i et mantindrà personalment informat de les activitats que s’han pogut realitzar amb la teva donació anualment.

Per fer una donació has de realitzar només dos passos: