Junta Directiva de l’SCN2

  •  

    Roger
    Ponce
    Sigüenza

    President fundador
    LinkedIn

“Sigues menys curiós per les persones i més curiós per les idees”
Marie Curie

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, té un màster en Física de l’Estat Sòlid de la RWTH Aachen University a Alemanya. Actualment treballa com a desenvolupador de negocis basats en nanotecnologia a l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO). Convençut del valor de la recerca fonamental, la innovació i la transferència, vol millorar el paper que la ciència exerceix en la societat.

A l’SCN² s’encarrega de dirigir la Junta Directiva que defineix les línies estratègiques d’actuació i gestiona els projectes, equips i recursos de l’associació.

  •  

    Oriol
    Recasens
    Benito

    Vicepresident

“Associeu-vos i sereu forts, instruïu-vos i sereu lliures, estimeu-vos i sereu feliços”
Josep Anselm Clavé

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia, va complementar els seus estudis amb el màster d’Història de la Ciència. Implicat en el món associatiu des d’edats primerenques, ha estat Portaveu i President de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) i President del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC). Actualment treballa com a tècnic de cultura a l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Els àmbits que toca són els de la creació artística i cultural, amb incidència en processos de creuament entre art i ciència i en programes de divulgació científica de proximitat.

A l’SCN² s’encarrega de donar suport a la Presidència i en l’orientació estratègica dels objectius i les relacions externes.

  •  

    Olga
    Marco
    Puértolas

    Tresorera

“La imaginació molt sovint ens condueix a mons que mai van existir. Però sense ella no aniríem enlloc.”
Carl Sagan

Estudiant universitària en Nanociència i Nanotecnologia en la Universitat Autònoma de Barcelona. Apassionada per la investigació de nous materials i les seves aplicacions obtinguts gràcies als descobriments a escala nanometrica, fet que va confirmar durant una estada de pràctiques al Instutut de Ciència de Materials de Barcelona. El seu entusiasme per la ciència i desenvolupament personal li han conduït a formar part de SCN².

A l’SCN² s’encarrega de mantenir en ordre els afers econòmics de la societat per extreure’n el màxim rendiment.

  •  

    David
    Camps
    Novi

    Secretari
    LinkedIn

“L’educació és l’arma més poderosa que pots fer servir per canviar el món”
Nelson Mandela

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia i màster en Fotònica per la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb altres universitats de Catalunya. Actualment treballa com a enginyer a HP. Durant la major part de la seva vida ha format part de l’Esplai Sant Medir de Sants, a Barcelona. Gràcies a l’entitat i a l’entorn del barri, que compte amb un teixit associatiu molt ampli, sempre té present les persones, el dia a dia, el contacte humà i, sobretot, l’educació. Creu fermament que apropar la ciència i la societat és tan beneficiós com necessari per avançar junts cap a un futur millor.

A l’SCN² s’encarrega de donar suport a la Presidència i la Junta Directiva en la realització dels objectius de l’entitat i gestiona la documentació de l’associació.

  •  

    Eduard
    Masvidal
    Codina

    Responsable web
    LinkedIn

“En recerca, l’atzar només afavoreix les ments preparades”
Louis Pasteur

Tarragoní. Apassionat de la ciència i la tecnologia. Convençut que els grans avenços es produeixen de la trobada de camps diversos i gràcies a noves eines i enfocaments. Enamorat del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona on ha cursat el grau de Nanociència i Nanotecnologia i el màster de Nanociència i Nanotecnologia Avançada. Actualment estudiant del programa de doctorat d’Enginyeria Electrònica i de Telecomunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A l’SCN2 s’encarrega de la creació i manteniment de les estructures web.

  •  

    Jordi
    Floriach
    Clark

    Responsable d’estudiants
    LinkedIn

“La cooperació plena és la convicció de que ningú no pot arribar a la meta si no arriben tots”
Virginia Burden

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, té gran facilitat per establir contactes i estendre ponts. Sempre busca i exigeix l’excel·lència d’allò de què se sent part, i gaudeix aprenent i ensenyant tant a adults com a joves, per transmetre’ls la seva passió i manera de treballar. Considera fonamental perseverar en el treball per la millora del seu entorn a tots els nivells. Actualment estudia un màster en Biotecnologia Vegetal a la Wageningen University & Research, als Països Baixos, amb la intenció d’obrir nous camins en la recerca de la nanotecnologia.

A l’SCN² s’encarrega de crear, desenvolupar i coordinar projectes i formacions orientades a la millora de la formació de les persones estudiants de ciències.

  •  

    María
    Tenorio
    Tunas

    Responsable d’investigació
    LinkedIn

“Allò important és no deixar-se de fer-se preguntes”
Albert Einstein

Graduada en Nanociencia i Nanotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un màster de Nanofísica a la Universitat de Grenobles Les Alpes, està realitzant un doctorat a l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) en un projecte centrat en el grafè nanoporós. Sempre motivada amb tot allò que tingui relació amb la recerca i la física a la nanoescala, perseverant i organitzada en el que se li proposi.

A l’SCN² s’encarrega de crear, desenvolupar i coordinar projectes orientats al millorament professional del personal investigador i projectes d’investigació i transferència tecnològica.

  •  

    Anna
    Morales
    Melgares

    Responsable de divulgació
    LinkedIn

“That is the secret of happiness and virtue — liking what you’ve got to do.”
Aldous Huxley

Graduada en Nanociencia i Nanotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un màster de nanomaterials a la École Polytechnique Fédérale de Lausanne.

A l’SCN² s’encarrega de crear, desenvolupar i coordinar projectes orientats a divulgar la nanociència i nanotecnologia a tots els sectors de la societat.