Junta Directiva de l’SCN2

 • Roger
  Ponce
  Sigüenza

  President fundador
  LinkedIn

“Sigues menys curiós per les persones i més curiós per les idees”
Marie Curie

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, té un màster en Física de l’Estat Sòlid de la RWTH Aachen University a Alemanya. Actualment treballa com a desenvolupador de negocis basats en nanotecnologia a l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO). Convençut del valor de la recerca fonamental, la innovació i la transferència, vol millorar el paper que la ciència exerceix en la societat.

A l’SCN² s’encarrega de dirigir la Junta Directiva que defineix les línies estratègiques d’actuació i gestiona els projectes, equips i recursos de l’associació.

 • Olga
  Marco
  Puértolas

  Tresorera

“La imaginació molt sovint ens condueix a mons que mai van existir. Però sense ella no aniríem enlloc.”
Carl Sagan

Estudiant universitària en Nanociència i Nanotecnologia en la Universitat Autònoma de Barcelona. Apassionada per la investigació de nous materials i les seves aplicacions obtinguts gràcies als descobriments a escala nanometrica, fet que va confirmar durant una estada de pràctiques al Instutut de Ciència de Materials de Barcelona. El seu entusiasme per la ciència i desenvolupament personal li han conduït a formar part de SCN².

A l’SCN² s’encarrega de mantenir en ordre els afers econòmics de la societat per extreure’n el màxim rendiment.

 • Eduard
  Masvidal
  Codina

  Responsable web
  LinkedIn

“En recerca, l’atzar només afavoreix les ments preparades”
Louis Pasteur

Tarragoní. Apassionat de la ciència i la tecnologia. Convençut que els grans avenços es produeixen de la trobada de camps diversos i gràcies a noves eines i enfocaments. Enamorat del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona on ha cursat el grau de Nanociència i Nanotecnologia i el màster de Nanociència i Nanotecnologia Avançada. Actualment estudiant del programa de doctorat d’Enginyeria Electrònica i de Telecomunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A l’SCN2 s’encarrega de la creació i manteniment de les estructures web.

 • Jordi
  Floriach
  Clark

  Responsable d’estudiants
  LinkedIn

“La cooperació plena és la convicció de que ningú no pot arribar a la meta si no arriben tots”
Virginia Burden

Graduat en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, té gran facilitat per establir contactes i estendre ponts. Sempre busca i exigeix l’excel·lència d’allò de què se sent part, i gaudeix aprenent i ensenyant tant a adults com a joves, per transmetre’ls la seva passió i manera de treballar. Considera fonamental perseverar en el treball per la millora del seu entorn a tots els nivells. Actualment estudia un màster en Biotecnologia Vegetal a la Wageningen University & Research, als Països Baixos, amb la intenció d’obrir nous camins en la recerca de la nanotecnologia.

A l’SCN² s’encarrega de crear, desenvolupar i coordinar projectes i formacions orientades a la millora de la formació de les persones estudiants de ciències.

 • María
  Tenorio
  Tunas

  Responsable d’investigació
  LinkedIn

“Allò important és no deixar-se de fer-se preguntes”
Albert Einstein

Graduada en Nanociencia i Nanotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un màster de Nanofísica a la Universitat de Grenobles Les Alpes, està realitzant un doctorat a l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) en un projecte centrat en el grafè nanoporós. Sempre motivada amb tot allò que tingui relació amb la recerca i la física a la nanoescala, perseverant i organitzada en el que se li proposi.

A l’SCN² s’encarrega de crear, desenvolupar i coordinar projectes orientats al millorament professional del personal investigador i projectes d’investigació i transferència tecnològica.