Contribucions

La fundació de la SCN2 només ha sigut possible gracies als esforços que han dedicat, sense esperar res a canvi, graduats i estudiants del grau de Nanociència i Nanotecnologia. En particular des de la SCN2 volem agrair molt especialment la iniciativa dels fundadors Jordi Antoja Lleonart, Roger Ponce Sigüenza i Marc Vidal Casaponsa i el temps, suport i increïble feina realitzada per la Junta Directiva fundacional formada també per Ramón González Rioja, Pau Güell Grau, Albert Guerrero Barbero, Nicolas Guillermo Ferrer Sánchez, David Ferrer Sànchez, Carles Llavina Pascual, Patricia Martín Monfà, Eduard Masvidal Codina, Carles Rubio Lorente i Rubén Ruperez Illescas. Crear i organitzar un projecte com aquest des de zero és més complex i exigent del que sembla a primera vista i l’esforç i dedicació que ha aportat aquest equip de persones ha sigut fonamental.

També volem agrair molt especialment als primers en apuntar-se i contribuir en el projecte ajudant al seu establiment i creixement, abans fins i tot de fer públiques les nostres intencions: Mari Crespo Cuadrado, Jordi Floriach Clark, Jordi Gómez Campos, Alejandro González Mondaray, Jordi Muñoz Gorriz, Arnau Oliva Puigdomènech, Gerard Pedreira Rincón i Raquel Rodríguez Lamas. De forma similar, volem agrair públicament tot el suport que hem rebut del personal docent i investigador que han contribuït a estimular i millorar el projecte.

Finalment, volem fer notar també el treball realitzat en el disseny del logotip i les seves aplicacions al dissenyador gràfic Marc Hubert Vicens i agrair sincerament els consells legals i temps dedicat de l’advocat Maurici Monguet Verdadero que ha contribuït des de l’inici del projecte de forma altruista i essencial.