Contacta amb nosaltres

Busquem gent activa i compromesa per créixer! Si estudies o investigues en nanociència i nanotecnologia i t’agrada participar en projectes de caràcter social, formatiu o divulgador, posa’t en contacte amb nosaltres. Si representes o formes part d’alguna entitat i vols que et presentem l’associació i els nostres projectes, també et pots posar en contacte amb nosaltres per tal d’explorar noves sinergies i vies de col·laboració.


Vols participar?

Tens propostes?

Fem un cafè?

 

Per desenvolupar i coordinar les iniciatives i projectes, la Junta Directiva ha creat tres Comissions de Treball:

  • La Comissió de Divulgació coordina les accions de divulgació, educació i ciència ciutadana de l’entitat a través d’esdeveniments i xarxes socials. Contacta amb la comissió a divulgacio@scn2.cat.
  • La Comissió d’Estudiants gestiona i desenvolupa activitats dirigides a estudiants de grau i màster per la millora de la seva formació acadèmica i professional. Contacta amb la comissió a estudiants@scn2.cat.
  • La Comissió d’Investigació desenvolupa activitats dirigides al personal investigador i a crear xarxa entre entitats d’investigació i innovació. Contacta amb la comissió a investigacio@scn2.cat.

  Per dur a terme les qüestions econòmiques, legals i tècniques, la Junta Directiva s’ha dotat també de tres Equips de Suport:

  • L’Equip de Tresoreria gestiona les quotes dels membres i la captació i administració dels fons econòmics de l’entitat. Contacta amb l’equip a tresoreria@scn2.cat.
  • L’Equip de Secretaria gestiona la documentació interna i pública de l’entitat així com la protecció de dades dels membres associats. Contacta amb l’equip a secretaria@scn2.cat.
  • L’Equip Tècnic manté les plataformes en línia de l’associació com el web, les bases de dades i les xarxes socials. Contacta amb l’equip a web@scn2.cat.

  Pots consultar més detalls sobre l’estructura i els membres al capdavant del projecte o sobre el portafoli de projectes desenvolupats per l’associació.