Resolució de l’Edició 2019

La primera edició dels Premis SCN² Dresselhaus ha arribat a la seva fi després d’una esplèndida feina tant de les candidates com de les membres del jurat. Entre totes les candidates, només es concedeixen fins a tres guardons remunerats i fins a tres mencions a treballs de gran qualitat.

Les guanyadores de l’Edició 2019 són:

  • Primer Premi Dresselhaus a l’Excel·lent Sara Lumbreras i Navarro, graduada en Física per la Universitat de Barcelona (UB) amb el seu treball ‘Desenvolupament d’una eina informàtica per a una nova tècnica de microscòpia‘, supervisat pel Dr. Mario Montes Usategui.
  • Segon Premi Dresselhaus a l’Excel·lent Iván Caño i Prades, graduat en Física per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb el seu treball ‘Nanoenginyeria composicional en perovskites ferroelèctriques per a aplicacions en fotovoltaica‘, supervisat per la Dra. Mariona Coll Bau i tutoritzat Dra. Eva Pellicer Vilà.
  • Tercer Premi Dresselhaus a l’Excel·lent Remei Escudero i Franch, graduada en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb el seu treball ‘Preformació d’una corona proteica en nanopartícules superparamagnètiques d’òxid de ferro amb albúmina sèrica humana‘, supervisat per la Dra. Anna Roig Serra.

Extraordinàriament, el següent treball reb una menció per la seva notable qualitat.

  • Menció pel Destacat Sergio Campos i Jara, graduat en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb el seu treball ‘Nanopartícules de Ru i RuO2 en nanotubs de multiparet per trencament d’aigua‘, dirigit per Dra. Núria Romero Fernández i Dr. Xavier Sala Romàn.

Les concessions són definitives.

LinkedInFacebookTwitterInstagram

Jo @socnano2!