Coneix als ponents

Les conferències del “CANN 2019: Energia, Medi ambient i Desenvolupament sostenible” seran impartides per professionals relacionats amb el món de la nanotecnologia, l’energia, el desenvolupament sostenible i els materials. Vine a conèixer els nostres ponents convidats, parla amb ells, excolta la seva experiència … recorda que la investigació es basa en l’intercanvi de coneixements i la col·laboració. Un congrés és un bon moment per aprendre alguna cosa nova o per conèixer algú inspirador.

Salvador Pueyo Puntí. Investigador de la Universitat de Barcelona (UB, Barcelona). Membre de l’associació acadèmica “Research & Degrowth”. La seva recerca està enfocada en el futur socioecològic.

https://degrowth.org/2015/07/17/salvador-pueyo/

Mariano Campoy-Quiles. Investigador de l’Institut de Ciències dels Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC, Bellaterra). Investigador principal de l’equip de “Materials nanoestructurats per a la recol·lecció d’optoelectrònica i energia” (NANOPTO).

https://departments.icmab.es/nanopto/mariano-campoy-quiles/

Elisabet Romero. Investigadora de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ, Tarragona). Investigadora principal de l’equip “Disseny i construcció de sistemes d’inspiració bio per a la conversió d’energia solar en combustible”. 

http://www.iciq.org/research/research_group/dr-elisabet-romero/section/about_prof/

Eva Pellicer Vilà. Investigador de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB, Bellaterra). Professora adjunta i investigadora del Grup de “Materials nanoestructurats intel·ligents, nanomecànica i nanomagnetisme”.

https://jsort-icrea.uab.cat/htm/pellicer.htm

Pedro Gómez Romero. Investigador de l’Institut Català de Nanociencia i Nanotecnologia (ICN2, Bellaterra). Investigador principal del grup de “Materials orientats a l’energia”.

https://icn2.cat/en/novel-energy-oriented-materials-group/pedro-gomez-romero

Pilar Ramírez de la Piscina. Professora catedràtica del departament de Química Inorgànica de la Universitat de Barcelona, ​​i membre de l’Institut de Nanociencia i Nanotecnologia (IN2-UB, Barcelona). Investigadora principal a l’equip de Advanced Inorganic Materials and Catalysis (MATCAT).

http://www.qi.ub.es/matcat/quisom.htm